Elégedett vásárlóink írták

Elégedett vásárlók visszajelzései, akik a Ducio Öltönyház esküvői és alkalmi öltönyeit választották.
Véleményt megoszthatja velünk a Ducio Facebook oldalán vagy küldjön üzenetet.
A minőség nagyon jó és szebbnél szebb alkalmi öltönyök vannak. Szuper jók a szettek is. Aki minőségi öltönyt vagy elegáns férfi ruhát szeretne venni, annak érdemes szétnéznie a Ducio kínálatában. Ajánlom a honlapjukat is, annak megjelenése is önmagáért beszél.
Kiss Róbert, Nyíregyháza

Vőlegényként itt találtam meg a számomra legmegfelelőbb öltönyt, amelyet a vásárlás helyén az alakomhoz is igazítottak. Mindenkinek ajánlom a Ducio kínálatát!
Gulyás Balázs, Budapest

A párom Ducio esküvői öltönyt viselt az esküvőn. A kiszolgálással maximálisan elégedettek voltunk. Mindenkinek ajánlom, aki egyedi öltönyt vagy kiegészítőt szeretne vásárolni!
Bíró Éva, Hatvan

Öltönyben erős a márka, vannak szép cipők is és nagyon kedves az ügyfélszolgálat, viszont úgy vettem észre hogy az ingek területén van még hova fejlődniük. Nem jelentett nekik akadályt hogy különböző méretű zakóból és nadrágból vigyek öltönyt.
Szabó Péter, Budapest

Nagyon jó minőségű anyagból vannak a ruhák, én vőlegény öltönyt vásároltam a Ducio Szalonban és maximálisan elégedett vagyok, mindent megtaláltam egy helyen, amire szükségem volt. A kiszolgálással is meg voltam elégedve.
Nyíri Ákos, Kiskunhalas

Munkámból adódóan minden nap öltönyt hordok. Az összes öltönyömet a pécsi boltjukban veszem, hiszen tökéletesen állnak rajtam és kedvesek az eladók.
Péter Ádám, Harkány